9 Temmuz 2012 Pazartesi

Dr. Rolf Sigg ve Ailesinin Ziyareti

Dr. Rolf ve eşi ile geçen yıl Temmuz ayındaki ziyaretlerinde tanışmıştık. İsviçre'den Bodrum'a tatile gelmişler ve web sitem ve blogum vasıtasıyla tanıdıkları beni ve Garova'yı da ziyaret etmek istediklerini söylemişlerdi. Bana getirmiş oldukları, Roger Federer imzalı ve limitli sayıda üretilmiş orijinal raket ölçülerindeki çikolata müthişti. Federer demişken, dün oynadığı Wimbledon finalini kazanıp, bu turnuvadaki 7. şampiyonluğuna ulaştı ve aynı zamanda klasmanda tekrar 1. sıraya yükseldi. Müthiş bir başarı ve ona da yakışıyor.

Dr Rolf ve eşi Dürdane hanım, Garova'da olan bitenden haberdar olduklarını, çünkü blogu (yani Garova Günlüğü'nü) devamlı takip ettiklerini söylüyorlar. Bodrum'a her geldiklerinde Garova'yı da ziyaret ediyorlar. Bu ziyaretler vasıtasıyla ailenin tamamıyla da tanıştık. En son geldiklerinde oğulları Sercan'la tanışmıştı, bu geldiklerinde Sercan'la beraber, kızları Selin ve onun eşi Osman da vardı.     

Yine, hem şarap tattık, hem de bol bol bağdan ve şaraptan konuştuk. Dr. Rolf yaptığı Grappa'dan bir şişe getirmiş bana. Çok şık bir şişedeki bu içki gayet güzeldi, ama yine de sert içkiler bana göre değil :)   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder