26 Mayıs 2009 Salı

"Bu Toprağın Sesi" Programının GAROVA'dan Yayın Günü, 28 Mayıs Perşembe Saat 08:00 - 09:15 Saatleri Arası

TRT Gap'ta (sabah 06'dan 13:00'a kadar TRT Gap, saat 13:00'dan sonra TRT 3) hafta içi hergün saat 08:00 - 09:15 arasında canlı olarak yayınlanan "Bu Toprağın Sesi" programı, 28 Mayıs Perşembe saat 08:00 - 09:15 saatleri arasında canlı olarak bizim bağlarımızdan yayınlanacak.
.
.

7 yorum:

  1. 08:29 itibari ile iş yerinden izliyorum. :)Bağcılıktan konuşulacakmış. Eh sizi dinleyeceğiz ve izleyeceğiz o zaman:)

    YanıtlaSil
  2. Mehmet Bey
    Programınızı izledim. Bodrum ve ege kıyılarına bakış açısını değiştirecek harika bir program olmuş. Tarımsal değerlerimize sahip çıkmamızı sağlayacak başarılı bir çalışma sundunuz. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. Mehmet bey, konulara çok geniş değinemediğimizin farkındayım, umarım bu da yeterli ve faydalı olmuştur...

    YanıtlaSil
  4. Nail bey,
    Bodrum denilince akıllara hemen nelerin geldiği malum. Ama Bodrum sadece onlardan ibaret değil, umarım Bodrum'un öbür yönüne de biraz olsun ışık tutabilmişizdir...

    YanıtlaSil
  5. Programın başlangıcını izleyebildim. Sonra işe gitmem gerekti. Tekrar kutlarım :)

    YanıtlaSil
  6. Küçük bile olsa bir başlangıç olmadan bir işin ilerlemesi söz konusu olamaz. Eh nihayetinde bu atılan ilk adımlardan biri. Devamı gelecektir Mehmet bey. Ben oldukça başarılı buldum sizi. Ama sanırım tarım İlçe Müdürüydü, sunucudan bile fazla konuştu :D

    Bir zaman sınırlaması oldu mu ne yazık ki insana bazı şeyler eksik kalmış gibi geliyor. Emin olun sizin açınızdan eksik kalmış bir şey yok. Siz zaten bizlere bu sayfalarda fazlasını sunuyorsunuz. Sized buradan ulaşamayanlara da bir merhaba dediniz işte daha ne olsun :)

    YanıtlaSil