8 Aralık 2010 Çarşamba

İşmen Bağlarını Ziyaret



Öğleden önce kahvaltı sıralarında Haluk (İşmen) abi aradı. Az bir süre cep telefonundan konuştuktan sonra, "ev telefonundan konuşalım" dedi. Zaten bunu hep söyler. Türk Telekoma ya da Cem Yılmaz'lı reklamlarına hayranlığından değil tabi. Cep telefonunun muhtemel zararlarına maruz kalmamamız için. Ve tabi haklı da :) Epeyce konuştuk... Bugün öğleden sonra bir projenin ön çalışması için Tarım İlçe Müdürü ve Ziraat Bankası Müdürünün geleceğini söyledi, beni de davet etti. Geri kalanını da gelince konuşuruz, biraz muhabbet ederiz dedi. Eh, öyle de oldu... Hava da muthiş güzeldi.

3 yorum:

  1. mehmet abi ne projesi çok merak ettim.. ben de daha önce 3 sene ziraat bankasında zirai krediler bölümünde çalıştım sonra istifa ettim ilçe tarıma geçtim. arazide çalışmak kendimi daha özgür ve daha sağlıklı hissetmeme neden oluyor... bende şu aralar kafamda ki projeleri kağıda dökmeye çalışıyorum... eğer uygun bir zamanın olsa seninle paylaşmak isterim. kendine iyi bak mehmet abi

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Ozan (Deniz),
    Senin açık ortamda çalışmak isteyen biri olduğun anlaşılıyor zaten. Umarım memnunsundur. "Kafamdaki projeleri kağıda dökmeye çalışıyorum" dediğin projelerinin de istediğin zaman bana yazabilirsin, zaman benim için problem olmaz. sen de kendine iyi bak, selamlar.

    YanıtlaSil