18 Ekim 2010 Pazartesi

Yazdan Kalma Bir Üzüm Fotoğrafı



Eskiden tek kanal döneminde yayın kesilirdi bazen. Hemen bir manzara resmi gelirdi ekrana. Şimdiyse böyle aksaklıklar olduğunda genellikle reklam giriyorlar. Neyse, diyeceğim şu; Ben de yazmayalı epeyce oldu. Bi nevi yayın kesilmesi gibi bişey. Hemen bir manzara. Üzüm, sağlığa yararlıdır. Göze de :)
.
.

10 yorum:

  1. Gerçekten güzel bir fotoğraf. Sabah sabah beni ofis ortamından çok başka yerlere götürdü. Yeni yazılarınızı da merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  2. kadehtekilezzetinpeşinde, fotoğrafı beğenmenize sevindim. ofislere doğa servisine devam :) selamlar.

    YanıtlaSil
  3. Manzara nefis olmuş :) Hem meraklananların hararetini almış hem de bir kadeh içilmesine vesile olmuş. Şerefe efenim :)

    YanıtlaSil
  4. harika fotoğraf mehmet ellerien sağlık:) ben de bu son günlerde bu büyük kara üzümleri sever oldum güz üzümü sanırım.
    Senin sayfa her zaman "number one"dır :) ben de bu aralar bakammıştım yeni tarfilerle başlıycağım inşallah:)selamlar

    YanıtlaSil
  5. Hede Hödö, meraklananlar olabileceğinin ben de farkındaydım. Bunu gidermek gerekti, bu arada bir kadeh içilmesine de vesile olmuşuk :) Şerefe efenim :)

    YanıtlaSil
  6. lavantalimon merhaba,
    Teşekkürler. Kara üzüm son yıllarda beyaza nazaran daha çok tercih ediliyor. Bunu da hakediyor doğrusu. Bu fotoğraf yazın ortasında çekilmişti. Alphonse Lavalle üzümü.
    Selamlar...

    YanıtlaSil
  7. çok güzel hem de.
    daha dün akşam kaplumbağaların nasıl da üzüm yediklerinden açılmıştı bahis.
    :)

    YanıtlaSil
  8. nalan hanım, bakın ben kaplumbağaların üzüm yediklerini bilmiyordum. Sebzeleri yediklerine göre üzüm de yiyorlardır tabi, deee üzüme nasıl yetişiyorlar acaba :)

    YanıtlaSil
  9. Mehmet abi,ben Ashley, annemin bloğundan yazıyorum. Kendimi çaresiz hissediyorum üzüntümse anlatılamaz.Eğitim hakkı engellenemez ve ne demek paran varsa git bilkentte oku macaristanda ne işin var demek ya?? :(

    YanıtlaSil
  10. Sevgili Ashley, seni çok iyi anlıyor ve üzüntünü paylaşıyorum...
    Hangi akla hizmettir bu yapılan, hangi salakça ruh halinin tezahürüdür bilemiyorum. "paran varsa git bilkentte oku macaristanda ne işin var" demek, ne demek. Saçmalık resmen. Ve başkaları giderken, sebepsiz yere senin gidememen haksızlık...

    YanıtlaSil