26 Aralık 2010 Pazar

Garova'da Kalabalık Bir Pazar Günü



Bugün oldukça yoğun geçen günlerden birisiydi. Öğleyin saat 11:30 civarlarında Çiftlikköy'den Gülnar ve Nihan hanım geldiler. Bugün geleceklerini dün haber vermişlerdi. Fazla vakitleri yoktu ama yine de güzel bir sohbet için ve konuşacaklarımız için yeterliydi... Onları uğurladıktan az bir süre sonra yine Çiftlikköy'den İsmail bey ve Ersin Kaptan geldiler. Onlarla sohbet ederken Aksona Mehmet'in kulaklarını çınlatmıştık, şu işe bakın ki, onların gitmeye hazırlandıkları sırada Aksona Mehmet ile yeğeni geldiler. Onlar da Çiftlikköy'den :) Onların hemen ardından, haftasonu için İzmir'den Bodrum'a gelmiş olan Nail abim ve arkadaşı Sevda hanım geldiler. Yine tam o sıralarda bir araba daha geldi ki, onlar durmadılar.

Aksona, Kale Dağından bizim buranın fotoğrafını çekmiş, onları getirdi bana. Daha sonra bir gün gelecek, sünger fotoğrafları getirecek, İtalya gezisi fotoğraflarını getirecek, geniş geniş onların sohbetini yapacağız. Bu arada Aksona'nın web sitesi de yenilenmiş ve daha güzel olmuş. İleriki günlerde içeriğin daha da zenginleşeceğini, Sünger ve Süngercilik konusunda önemli bir kaynak olacağını söyledi.

4 yorum:

  1. merhaba arkadaşım. aksona mehmeti senden dinlemiştim ve öğrenmiştim. sitesini de sayende ziyaret ettim. teşekkürler. aksonadan bahsettiğin güne döndüm bir an. ne güzel bir akşamdı. sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Dün Aksona çok güzel bir sürpriz yaptı.
    Sitesi güzel olmuş, dediğine göre daha da zengin içerikli olacakmış..
    Evet, güzel bir akşamdı değil mi? Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Seveniniz daha çok olsun.
    Selamlar

    YanıtlaSil
  4. Amin Cevat bey, Amin :)
    Selamlar

    YanıtlaSil