tag:blogger.com,1999:blog-2493844843885235935.post8449662864674826250..comments2024-03-21T11:29:56.465+03:00Comments on Garova Bağları Günlüğü: Köremen, Körmen, Yabani Sarımsak Mehmet Vuranhttp://www.blogger.com/profile/05083527803190482359noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2493844843885235935.post-29175056942135110742013-04-20T23:14:32.306+03:002013-04-20T23:14:32.306+03:00Merhaba.
Baharın gelmesiyle otların çoğalması çok...Merhaba. <br />Baharın gelmesiyle otların çoğalması çok mutlu ediyor. <br />Körmen buralarda da çok var. Çukurovanın meşhur d böreğini yapıyorlar, yumurtalı kavurması da pek hoş oluyor.<br />Birşey daha yokluk zamanında soğan sarımsak yerine yemeklerde de kullanıyormuş.<br />Kolaylıklar dilerim. sarehttp://www.tuzekmek.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2493844843885235935.post-75778315130619040032013-04-06T01:10:51.167+03:002013-04-06T01:10:51.167+03:00Cevat abi, ot kavurmalarında, tilkişen kavurmasınd...Cevat abi, ot kavurmalarında, tilkişen kavurmasında, otlu böreklerde, çeşni olarak kullanıyoruz. Mehmet Vuranhttps://www.blogger.com/profile/05083527803190482359noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2493844843885235935.post-59720113909502654482013-04-05T22:44:20.383+03:002013-04-05T22:44:20.383+03:00Mehmet Köremen'i nasıl kullanıyorsunuz?Mehmet Köremen'i nasıl kullanıyorsunuz?Cevathttps://www.blogger.com/profile/18116072624623789506noreply@blogger.com